Intervju efter vinsten

Just det, det var en mindre intervju med mig i tidningen idag, den jag kastades in i precis efter prisutdelningen ni vet? Jag avskyr verkligen att intervjuas för nyhetstidningar, antingen huggs allt man säger ner till en speciell mall som gör att man skulle kunna tas för precis vem som helst, eller skapar dom en roll åt en som man hatar. Som att Kissie framställs som dum, Blondinbella som bortskämd och Kenza som älskvärd. Jag vet inte vilket som är värst!!
Okej, vilka otroliga i-landsproblem jag har... Vad tror ni min media-roll blir? Hippien? Bitchen? "Den läskiga tjejen"? 

Hur som helst, vi skulle höras nu i veckan om en längre intervju och fotografering. Jag ska be om att få frågorna i förväg den här gången...

P.S - Har ni sett, det är spikat att det blir en vecka både 2013 och 2014! En del av min vinst var ju att bli officiell bloggare för Fashion Week 2013, ska bli kul att se vad det innebär, och ännu roligare att se hur nästa år blir!

 

Kommentarer
Postat av: Kajsa my

Hahahahah hippin helt klart:D

2012-09-24 @ 20:46:10
Postat av: Lina

Hej!
Hoppas allt är bra med dig!! Vi har en ganska ny blogg som jag vill tipsa om (de som besöker den tycks uppskatta den väldigt mycket) - om man älskar gammal och nött heminredning då!! ;) våra inlägg är helt proppade av inspiration och Gör-det-själv-tips (tutorials), det finns även en Till-salu-kategori med väl utvald och helt unik inredning!! Även en del antikt.

Vi finns på Bloglovin för de som inte vill missa ett enda inlägg ;) http://jolii.blogg.se VÄLKOMMEN!

...för de som lurar på en tatuering men behöver inspiration eller hjälp med en design finns min andra blogg : http://Liinanonstop.blogg.se !

Ha en bra dag!! KRAM!

2012-09-24 @ 21:22:30
URL: http://Http://jolii.blogg.se
Postat av: Sanna

åå bor du i kalmar ?

2012-09-25 @ 09:27:24
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Izabella

Grattis sötnos

2012-09-25 @ 16:04:22
URL: http://www.bellasgarderob.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0