Present från Aussie!

Okej, först och främst måste jag be om ursäkt till folket på Aussie: När dom först mejlade mig och ville skicka lite produkter skällde jag ut dom rätt rejält p.g.a. att de står med på PETAs lista över djutester, och jag blev lite skamsen när jag fick svaret: "Nej Aussie testar inte sina produkter på djur. Det är förbjudet inom EU, så det är (förhoppningsvis) väldigt få företag som gör det idag.:-)" Någon som vet vilka regler som gäller om företag talar sanning/osanning?

Hur som helst, jag valde att lita på dom, jag var ett stort Aussie-fan innan jag bestämde mig för att "go green", och jag har alltid sörjt den ljuvliga doften lite. Den påminner mig om Australienska vidder och boken "Stolen", två av mina favoritsaker...
Hur som helst fick jag ett schampo, ett balsam och en 3-minuters mirakelkur speciellt anpassat för färgat hår. Så passande!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Åh, va kul!

2012-09-25 @ 19:20:59
URL: http://evelinasvantesson.blogg.se
Postat av: ANNAWII

Jag tror tyvärr de testar på djur, iaf. Enligt min väldigt pålästa vän Emmasays.se

2012-09-25 @ 20:53:55
URL: http://annawii.blogg.se
Postat av: ANNAWII

Tips: http://www.pg.com/en_US/sustainability/point_of_view/animal_welfare.shtml P&G, som äger Aussie gör fortfarande djurtester. Jag visste inte heller det förut så jag gjorde ett samarbete med dem i våras men skulle inte göra det igen. Vill inte få saker och göra reklam för dem om de inte känns etiskt korrekta.

2012-09-26 @ 08:05:00
URL: http://annawii.blogg.se
Postat av: Linn

Här finns en lista på de företag som inte testar produkter på smink i alla fall, enligt vissa kriterier i alla fall. Klurigt med alla underleverantörer..

http://www.djurensratt.se/sminksmart

2012-09-26 @ 13:26:06
URL: http://kaninperspektiv.wordpress.com
Postat av: Emilie

Det är kanske som med andra företag som inte testar på djur i EU, men deras lab i Kina gör däremot det.

2012-09-27 @ 10:32:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0