Fly with me


BIKBOK loose transparent shirt, H&M BASIC tee, GINA TRICOT wide skirt, NELLY.COM sandals, GINA TRICOT wishbone necklace (practically everything that was at the top in my suitcase)

photos c.h.


I know blogging has been lacking lately(oh what really), and after many mail and comments asking for it, I've decided to start writing on English again with a Swedish translation further down! Yaaay!! So, these photos are taken in Tenerife, Spain, more precisly the Parque Santiago IV-hotel. I won't deny my feelings for this black-mirror-glass-walls-thing they've got going on. Let's just say I actually felt pretty outshined posing next to this before running off to grab some dinner.
 
//Bloggandet har varit KASST på sista tiden(nähä?!), och som ni ser har jag på förfrågan börjat skriva på engelska igen! Yaaay!! Dock kommer det tills vidare finnas en svensk översättning längre ner, så länge jag orkar skriva den haha .. Dessa foton är tagna på Teneriffa, Spanien, närmare bestämt hotellet Parque Santiago IV. Jag kände mig totalt överglänst av den fantastiska, svarta, spegelglasväggen. Underbar.
 
 

BAH-BYE SWEDEN

Imorgon sätter jag mig på planet och åker till Teneriffa, packning pågår, veganvänliga restauranger uppskrivna, för första gången packades gympadojjorna ner med en faktisk förväntan att bli använda - värmen, my body is ready!!


NYTT

Åh hörrni, gårdagen var helt underbar, ni ska få höra allt om överraskningen Erik hade förberett lite senare, först vill jag visa er mitt senaste tillskott .. En ny blender!

Härlig och grön och funkar som en dröm, jag invigde med en smoothie på kokosvatten, mango, babyspenat, banan, ananas och äpple- och päronjuice(en stående favorit) och åt en bit rawfood tårta med kokos och choklad från Elisabets Rawfood i Saluhallen som mamma plockat upp åt mig. Kort sagt en helt underbar dag, jag älskar de där dagarna och värdefulla stunderna när allt bara klickar och de små sakerna passar så perfekt! Hade ni en bra dag igår? Såg någon melodifestivalen ..? Pffft, snarare "såg någon INTE melodifestivalen" .. Erik och jag insåg när Globen-finalisterna var utsedda att det nog var två väldigt specifika åldersgrupper som tog hand om telefonerna under röstningen, haha!

Jag ska försöka få upp lite fler bilder från igår senare, hoppas ni får en superfin söndag allihopa!


ACCESSORIES

.. Man vet att man börjar bli gammal när det plötsligt är jobbigare att springa i affärer än att gå upp klockan 8 en lördag för att träna, puhh ..


LUNCH LYX

HEJ mina fina!!

Jag har precis slängt i mig en sen lunch, cayenne och citron portabello med en broccoli och lime-guaccamole och baby spenat i pita bröd, och ska strax sätta mig och svara på lite mejl. Gissa om jag ligger efter, NÅGON har slarvat en hel del på sistone ..

Då var det helg igen - imorgon ska jag iväg till Erik och så ska vi fira min födelsedag en tredje gång, han har insisterat på att vi ska fira själva och jag är grymt nyfiken på att se vad han tänkte hitta på. Hmm .. Nej, mejl var det, focus Elin! Vi hörs lite senare!


THE SHOES AND BAG



Sonia by Sonia Rykiel cardigan, See by Chloé wedge sandals, Marc by Marc Jacobs clutch, Karl pleated washed-satin maxi skirt, Monica Vinader 18-karat gold-vermeil moonstone ring, Bottega Veneta velvet-striped scarf, Splendid voile shirt



FLANNEL, TIE DYE & FLUFFY LEO OUTFIT

Skinn/leopäls-jackan är ett DIY-projekt, flannelskjortan från BikBok, tie-dye tee från BikBok, bälte med guldspänne Monki, jeans från BikBok, stor svart väska från Romwe, nya skor från BikBok, smycken Gina Tricot, halsduk H&M
 
Hej igen chicas!
Såhär har jag sett ut idag, det blev första gången min hemmagjorda Frankenstein-jacka fick följa med ut och dansa! Invigde också mina nya svarta cowboyboots(tro det eller ej, JAG HAR ALDRIG ÄGT ETT PAR TIDIGARE!) från BikBok. Jag köpte dom här om dagen när de hade ett galet bra erbjudande: 3 för 2 på alla reagrejer. Kunde inte stå emot. Perfekt födelsedagspresent till mig själv ..
 
 


MELLANMÅL

De senaste månaderna har jag upptäckt det fantastiska i "mellanmål". Superfånigt, jag vet, men jag har liksom aldrig reflekterat över det här med att hålla blodsockret i schack så man aldrig blir sådär SUPERMEGAJÄTTEFRUKTANSVÄRT hungrig!
Både jag och min kropp mår bättre av att äta då och då istället för att gå så länge att man slänger i sig första bästa(vilket oftast brukar bli femton chokladkakor och en halv tårta). Nu mera försöker jag se till att få i mig minst två mellanmål, och om jag är hungrig någon form av kvällssnacks, om dagen, oftast blir det frukt och nötter, en macka, smoothies, hemmagjorda granola bars - det beror på hur mycket tid jag har och vart jag befinner mig, oftast brukar jag förbereda kvällen innan så jag har något att ta med mig till skolan dagen efter, oftast tillsammans med en vattenflaska och en termomugg med grönt té. Jag äter så jag håller mig mätt under dagen och brukar anpassa det jag äter efter hur påfrestande dagen ser ut att bli; har jag ett prov ser jag till att ta med mig något som ger snabb energi, till exempel olika bars eller en påse nötter, men om jag vet att det blir en lång dag framför datorn tar jag ofta med något lätt att plocka med, det blir mest små fruktsallader(en favorit är blodapelsin med hackad mörk choklad och valnötter!).

Min poäng med det här inlägget var egentligen bara att visa mitt eftermiddagsmellis idag, hmm, jag pratar för mycket .. Hur som helst: en ny eco-juice med morot, äpple, citron och apelsin och två skivor chia + surdegsknäcke med hemmagjorda, vegansk skagenröra. GOTT!

P.S - Mars-utmaningen närmar sig, ni ska få veta mer, snart ..


ZEBRA, SILK & MANCHESTER OUTFIT

 

Manchesterbyxor + spetsiga boots från H&M, bag + solglasögon + fuskpäls från Romwe, sidenpyjamasskjorta från Lindex, smycken från Gina Tricot

Jag vet jag vet - jag SUGER på att fota outfits just nu! Såhär såg jag i alla fall ut på min födelsedag i helgen, jag kilade runt på stan och åt sushilunch med min familj, bowlade(ja jag kom kanske sist) och bara mös. Hahaha, fick världens underbaraste kommentar av en läsare på Instagram, någonting i stil med "GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! Typiskt dig att shoppa på din födelsedag! Therapy.. perhaps..?" Haha, NI KÄNNER MIG!!




 

MORNING BEAUTY

Hello angels!
 
Jag har haft en underbar helg med vänner och familj, även om jag fortfarande har extremt fåniga problem med det här att bli äldre. Det går inte riktigt förklara, men jag har aldrig varit ett av de där barnen eller tonåringarna som bara LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR efter att bli vuxen och får göra allt det där häftiga. Jag har varit rätt nöjd vilken ålder jag än varit i, men nu börjar det gå lite långt tycker jag, vi kan väl stanna på 18 ..
 
Nåja, det var inte det jag skulle säga, herre vilken negativ början på veckan, förlåt! 
En av mina presenter var ett presentkort på Kicks, så morgonen har spenderats med en kopp té och att kolla in läget via internet - just nu verkar jag ha fått dille på lyxiga och ekologiska dag- och nattkrämer, ansiktsmasker och oljor samt några basprylar till sminksamlingen. Jag använder inte mycket(och väldigt sällan) smink, men mascaran från IsaDora och ett nude läppstift är stående inslag. Borde kanske utöka med en mineral veil från bareMinerals ..? Har ni några förslag? Några mirakelprodukter jag borde kolla in?
 



18 YEARS

/God morgon från pensionären!


FARMER'S MARKET

Jag älskar att gå omkring och kolla på kläder, känna material, se detaljerna, prova allt och lite till - men det är tamejfan nästan lika upphetsande att få ha en hel djungel framför sig med organiskt, lokalodlat och spännande rawfood att utforska!
Dagens tripp gick till Saluhallen, den är inte särskilt stor, men åh, vad jag älskar att gå där; pilla med burkarna med lakritspulver, känna på de Öländska äpplena och hitta de bästa potatisarna. Dessutom är Elisabet's Rawfood-hörna ljuvlig(och svindyr), i sommar ser jag fram emot att testa deras squashpasta med pinjenötter och avokadosås!


GIVE-ME-FIVE /W.5

 Några av de senaste bilderna som hamnat i min inspirationsmapp:
 

1 - Tröjan från Raquel Allegra helt perfekt, ja tack till en knälång kjol och sneakers!

2 - "La Petite Jes" - lite som en ung K Moss, mycket mörkhårig-inspiration.

3 - Tunna guldsmycken är min fetisch just nu, andra människor går igång på fötter, för mig funkar en riktigt läcker guldring.

4 - En påminnelse om 17 dagar till värmen ..

5 - Toffsar, eller "tassels" som Maria Montazami skulle säga - kan det någonsin bli för mycket?!




RSS 2.0