DEAR PRUDENCE, WON'T YOU LET ME SEE YOUR SMILE?



Den här klänningen fick det bli!
Klickades hem som en gåva från Oasap igår, och jag älskar den raggiga känslan, den djupa v-ringingen och den råa fållen som bär upp det vackra, aprikosa långklänningsstuket. Den kommer bli helt fantastisk till mina platta sandaler från H&M(som skickades IGÅR, H&M är urusla på det här med tid...) och den virkade västen i inlägget nedan. Slöa dagar skulle jag helt enkelt bara slänga en grå oversize munkjacka över den och sticka fossingarna i ett par rejäla MC-boots - det känns som att den här klänningen kan hantera det!

Vardags eller fest - hur dressar ni långklänningen?

//This is the dress I ended up choosing!
I clicked it home as a gift from Oasap yesterday, and I love the raggy feeling, the deep v-neck and the raw edge that wears the beautiful, apricot maxidress-style so well. This will be amazing to my flat sandals from H&M(they were sent YESTERDAY, H&M truly suck at this thing with time...) and the crochet vest in my other post. Lazy days I would just throw on an oversized grey hoodjacket and stick my feet in a pair of MC-boots - I have the feeling this dress can handle it!
Everyday or party - how do you match the maxidress?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fint med orange :) Jag har en fråga, hur gick det till när du blev vald som stilbloggare på blogg.se? Blev du kontaktad/utvald då alltså, eller ansökte du om det själv? Vem kan man isåfall höra av sig till? (:

2012-03-29 @ 12:09:38
URL: http://modemix.blogg.se/
Postat av: Elin - THE GYPSY

Modemix: Visst är det! :)

Hahaha, jag var så fräck så jag mejlade själv, hade inte några större förväntningar och jag förstod inte riktigt vad det innebar, men jag ville vara en del av det och så blev det ju! De andra tjejerna tror jag Blogg.se letade fram själva dock, men är inte säker... För tillfället är vi 10 st och kommer inte bli fler på ett tag, men jag tror du kan leta runt lite för att hitta någon att mejla så finns det kanske en chans för framtiden! :)

2012-03-29 @ 14:16:10
URL: http://thegypsy.blogg.se/
Postat av: Izabella

Het!

2012-03-29 @ 14:16:20
URL: http://www.bellasgarderob.devote.se
Postat av: Elin - THE GYPSY

Izabella: As fireeee!

2012-03-29 @ 15:00:13
URL: http://thegypsy.blogg.se/
Postat av: Modemix

Vem mejlade du då? :)

2012-03-31 @ 19:08:57
URL: http://modemix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0