JEANS


H&M jeans, BikBok flannel, Indiska silver ring, Gina Tricot pumps and hat
 
 
 
 

DEM SHOES

Från Gina Tricot


BECAUSE WE SHOULD ALL READ A LITTLE MORE

I want to be the book that sleeps beside your bed, the one you reach for when youcannot find the backs of your eyes and paint with your own ink to highlight thesentences that highlighted something inside you.  The bent pages and water damagedspine and the ring of brown where your coffee mug couldn't help but sit when theskin on your fingers couldn't handle the heat any longer.
 
I want to be the sound, that sound I am sure every person on every planet makesbut no one will ever make quite like you, when you stretch your body as faras it will stretch in the morning.  That soft mix of moan and squeal as youbend the sleep from your weary bones and remind them that they were built forbeing vertical no matter how much they love the feeling of lying down.I wonder how it’d feel to be your favorite song?

IVYINIVY/EBONY


Gina Tricot shirt & belt, BikBok sunglasses & necklace


Den här skjortan och jag har ett hat/kärlek förhållande - å ena sidan är den så stor och skön att jag vill bära den varenda dag, å andra sidan är risken stor att jag faktiskt skulle göra det, om min självkontroll var det allra minsta mindre ...
 
 
 

BUY MY WARDROBE

2 items for sale
 
Efter några år med fingrar som inte riktigt kan hålla i slantarna och ett huvud som inte alltid tänker ett steg längre, PLUS ett humör som gör att jag tröttnar lika snabbt som jag blir i extas, har jag lyckats samla på mig en hel del kläder(no shit?!). Just nu håller jag på och rensar ut mina garderober med STÅLHAND(ni som också har ohälsosamma relationer till icke levande ting förstår min smärta), jag har haft pinsamt svårt att skiljas från saker jag inte ens tittat på de senaste två åren("Jag kommer använda den, jag lovar!! TÄNK OM JAG ÅNGRAR MIG?!").

En del kommer jag skänka bort, men ett par plagg tänkte jag ge andra möjlighet att buda hem(få insamlingar har behov av en strass-prydd militärjacka med fuskädelstenar...). Jag har bestämt mig för att prova på Tradera, så mitt konto där kommer uppdateras lite allt eftersom jag hinner fota och lägga upp saker. Allting har löjliga priser(just nu inget över 50 kr), och fokus ligger på att BLI AV MED SKITEN! Så om det är något ni vill ha, skynda er att köpa innan jag hinner övertala min svagare sida att jag bara MÅÅÅÅSTE ha kvar allt, haha!
 
Ni hittar mitt konto här.

CHRISTINE, CHRISTINESkirt BikBok, knitted short top MTWTFSS Weekday, hat Gina Tricot, small bag Monki, heels Gina Tricot
 

Jag sitter med en enorm tallrik gröt och lyssnar på Phantom of the Opera medan jag skriver det här. Mitt första minne av den är när jag spelade i en musikal som 10-åring i en slottsträdgård, de äldre barnen brukade skoja och uppträda med Angel of Music och All I Ask of You i de kalla stenutrymmena i slottsmuren där vi höll till mellan akterna, jag satt oftast på en bänk och dinglade med fötterna och tittade på. Det var alltid någon som var tvungen att slå på mikrofonen och rusa därifrån mitt i... 
Den dag jag hittar någon som är beredd att sjunga hela musikalen med mig(och står ut med min sångröst), då gifter jag mig med honom!
 
Tillsvidare är den här toppen en väldigt värdig ersättare till min Fantomen-på-Operan-sjungande framtida man kommer, det är perfektion i tröjform. Mjuk stickning, ingen urringning och den vackraste lystern i tyget. Jag kommer nog aldrig känna mig tillräckligt bekväm för att matcha den med något annat än allting högmidjat, så tillsvidare hänger den med diverse kjolar!
 
 

TREE TOPS

 
 
 
 
Shorts super-mega-old H&M, striped pajamablazer Cappuccini, clutch Monki, sandals SkoDej, sunglasses H&M, scarf BikBok
 
 
 
 

SMART A$$

Skirt MONKI, muscle top H&M, ballerinas Scorett, bag Romwe, sunglasses H&M, faux leather necklace BikBok

 
Åh hörrni, mina dagar flyger förbi! Större delen av dem spenderar jag i mjukisshorts med en bok i näven, sporttights på yogamattan eller bikini nere vid poolen. Det är inte mycket andra kläder som lyckas smyga sig in i min vardag!
Trots det har jag lyckats go bananas på rean(som vanligt), och visst vill ni väl ha en sammanfattning? OKEJ DÅ, min ansökan till Shopaholics Anonymous: 2 par jeans, 5 toppar/tröjor, 1 klänning, 1 par skor, 1 kjol, 1 bikini, halsband, underkläder, 1 par byxor, sportplagg, keps(jag är lika förvånad som någon annan!!), och nya löparskor. Pinsammaste är att jag nog glömt något, ugh ... Har ni hittat något på rean? Jag älskar rea, men tanken på att sommaren snart är över bummes me out!


 

#IDIEFOR

 
 
... Jag vet inte om det är att de hänger så lågt på höfterna att jag nästan tappar dom(har två alternativ: gå upp 2 kilo, eller träna rumpan tre gånger större), den underbara färgen, modellen eller det faktum att de till skillnad från de flesta boyfriend-jeans inte är mörka och totalt sönder-med-mening-slitna, men de här brallorna tar just fenomenet Boyfriend-jeans till en helt ny nivå. Jeansen ÄR härmed min pojkvän. Ingen kommer någonsin komma innanför mina byxor för det absolut mest upphetsande är själva byxorna.
Jag älskar dom. Punkt.
 
Avslutar dagen på stan med min älskade Stina och unnar mig en Dark Mocca-latte på Kahls, nu studsar jag som en koffein-kanin! Heyo!

ARMY N BIRKENSTOCKS

 
 
Shirt/dress Gina Tricot, sandals Scorett, bag Monki, necklace River Island, sunglasses H&M
 
 
 

THE BODY SHOP SHOPPING

 
//1. Papaya Shower Gel 2. Facial Brush 3. Vitamin E Lip Care SPF 15 4. Papaya Body Butter
5. Blue Corn 3-in-1 Deep Cleansing Mask 6. Rainforest Coconut Hair Oil//
 

Jag har varit på jakt efter ett nytt läppbalm länge nu(jag är extremt petig eftersom jag vägrar använda sånna som gör en beroende/läpparna flagar så fort man inte använder det, jag kräver ett som VÅRDAR) så håll tummarna för att detta med Vitamin E och solskyddsfaktor(viktigt!) är bra! 
Mitt hår är som vanligt ett enda stort trassligt kaos sen min moroccan oil tog slut, så efter tips från butiksbiträdet plockade jag på mig kokosolja som doftade helt FANTASTISKT. Den sitter i håret just nu medan jag skriver det här. Cleansing Masken är jag också riktigt nyfiken på, har någon av er testat? Är den bra eller borde jag falla ihop i en dramatisk hög på golvet och vråla ut min sorg?
Nej hörrni, nu ska jag ner och lägga mig vid poolen, bikinin är redan på och vem orkar sitta inne i detta vädret?! AIN'T NOBODY GOT TIME FOR THAT.
 
 
 

The Ultimate Fantasy

 
Pinned Image
 
 
 

b

  
... Or is it none of my buisness?
 
 

new supersoft bikbok sweater
 

RSS 2.0