Dags för kvällsmys

Alltså himmel vad jag är trött - för mycket kaffe, en lång dag med stress och många viktiga tider att passa, 120km/h utan att sakta ner en enda gång och att sedan bara KRASCHA i soffan! Fashion Week, jobb, skola och blogg gör att jag önskar jag kunde klona mig själv.

Usch, ibland känner jag mig så otillräcklig, det är en sak att flänga omkring på dagarna som super-Elin och vara oövervinnelig och bäst i världen på att multitaska, men när man kommer hem klockan åtta på kvällen och kryper upp i soffan med en kopp té och Svenska Hollywoodfruar spelar det ingen roll, då vill jag bara få krama om Erik och byta klackarna mot tofflor. Då känner man sig så liten och obetydlig, samtidigt som det är världens bästa känsla! Det är nog lite mycket just nu, för det är aldrig hälsosamt med så stora kontraster, men jag tror det är en värdefull utmaning samtidigt - jag tycker jag har blivit bra på att skapa balans i mitt liv, men det är när jag ställs inför så många roliga saker att göra som jag faktiskt måste säga åt mig själv på skarpen! Det är så lätt att fastna i ett stressmönster när man tycker allt är kul.

Nu ska jag släpa mig själv i säng så jag är redo för ännu en späckad dag imorgon, förhoppningsvis med lite mindre stress(och kaffe!). Godnatt allihop!


Kommentarer
Postat av: sofie ander

Ikväll beställde jag "Panda bag" från gypsy groupie. Tänkte att jag ville ge mig själv någonting för att jag kämpat så bra med bra kost och träning. Ser så fram emot när den anländer :D

2012-09-18 @ 22:24:06
URL: http://sofieander.blogg.se
Postat av: intazydrandatf

comment57 http://ctmipubawt.com - OxGSwxfkapDbcJg , CmUycTzdjNQ - http://nmbfrsyp.com

2012-09-19 @ 10:23:21
URL: http://dpmarhibvu.com
Postat av: Frida

Men så fin bild! Ögonen!!

2012-09-19 @ 17:48:20
URL: http://myfunnyparadise.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0