MORNING BEAUTY

Hello angels!
 
Jag har haft en underbar helg med vänner och familj, även om jag fortfarande har extremt fåniga problem med det här att bli äldre. Det går inte riktigt förklara, men jag har aldrig varit ett av de där barnen eller tonåringarna som bara LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR efter att bli vuxen och får göra allt det där häftiga. Jag har varit rätt nöjd vilken ålder jag än varit i, men nu börjar det gå lite långt tycker jag, vi kan väl stanna på 18 ..
 
Nåja, det var inte det jag skulle säga, herre vilken negativ början på veckan, förlåt! 
En av mina presenter var ett presentkort på Kicks, så morgonen har spenderats med en kopp té och att kolla in läget via internet - just nu verkar jag ha fått dille på lyxiga och ekologiska dag- och nattkrämer, ansiktsmasker och oljor samt några basprylar till sminksamlingen. Jag använder inte mycket(och väldigt sällan) smink, men mascaran från IsaDora och ett nude läppstift är stående inslag. Borde kanske utöka med en mineral veil från bareMinerals ..? Har ni några förslag? Några mirakelprodukter jag borde kolla in?
 Kommentarer
Postat av: Stephanie

Investera i en mandelolja! Otroligt bra återfuktare :)

2013-02-04 @ 12:46:34
URL: http://dreamsaboutjanedoe.blogg.se
Postat av: carro

Älskar krämer. hehe förstår din ålderskris har exakt samma problem fast jag är några år äldre:)

2013-02-04 @ 15:48:00
URL: http://nojesmix.com/caroline/
Postat av: Emma

Pores be pure-ansiktsmasken är fantastisk!

2013-02-04 @ 19:22:32
Postat av: Madelene

Jag använder ansiktskräm och schampo från MARIA ÅKERBERG Deepskin Organics och är väldigt nöjd med de produkter som jag har testat :)

2013-02-06 @ 23:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0